Covid-19 i informació per a empreses

La Seguretat Social facilita informació d’interès per a empreses i autònoms.

Covid-19 i informació per a empreses

A la web de la Seguretat Social s’han habilitat dos apartats que inclouen informació d’interès i preguntes freqüents sobre qüestions laborals i de la Seguretat Social relacionades amb la covid-19 (ERTO, exoneració de quotes, IT, prestació per cessament d’activitat d’autònoms, ajornaments en les cotitzacions...). En concret:

  • S’ha creat un apartat denominat Covid-19 on s’anirà publicant tota la informació que pugui ser d’interès per a les gestions que hagin de dur a terme els usuaris del Sistema RED. Feu clic aquí per a accedir a aquest portal. Per exemple, s’indica com s’han de comunicar a la Tresoreria els casos de treballadors afectats per l’ERTO o quins requisits s’han de complir per a sol·licitar l’ajornament en les cotitzacions a causa del coronavirus.
  • També s’ha habilitat un portal amb preguntes i respostes relacionades amb aquesta situació excepcional derivada de la covid-19. Feu clic aquí per a accedir a aquest apartat. Per exemple, la Seguretat Social indica com ha d’actuar una empresa si un treballador notifica un aïllament preventiu per covid-19 sense presentar comunicat mèdic i no acudeix al lloc de treball.

 

Els nostres professionals us fan costat i us assessoraran sobre totes les matèries laborals de la vostra empresa, especialment sobre les que estan relacionades amb la crisi sanitària.

 

 


Vols rebre les nostres notícies?
SUBSCRIU-TE ARA A LA NEWSLETTER D'ACTUALITAT